Kingcanary event agency
light

UITREIKING VAN DE EDISON POP AWARDS

Live

Al jarenlang één van de meest toonaangevende award uitreikingen van Nederland produceren: scherp op een klassiek format, vindingrijk en creatief in de rest.

Klant/opdrachtgever

Stichting Edisons

Challenge

Bedenk, ontwikkel en produceer een tijdloze award avond voor de muziekindustrie met als hoogtepunt (natuurlijk) de uitreiking van één van de oudste muziekprijzen ter wereld; de Edisons. Blijf verrassen binnen veranderende omstandigheden.

Ons concept

We zijn er trots op dat we dit evenement van 2014 tot 2024 hebben geproduceerd. Met de klassieke award structuur en de grandeur en waarde die daarbij hoort. Van de Harbour Club tot de Gashouder tot in het AFAS Theater Leusden. Elke keer innoveren we en vinden we nieuwe manieren om een onvergetelijke avond te maken. Met na afloop een legendarische Edison afterparty waar we verder niets over kunnen zeggen... Van de rode loper tot de uitreikingen zorgt de avond elk jaar voor flink wat persaandacht. In die tien jaar groeide het evenement uit tot een van de belangrijkste netwerkevents van de Nederlandse muziekindustrie.

Jaar

2014 – 2024
Fotografie: Dennis Bouman, Rudgr.com, Ben Houdijk.

Ander werk

NPO

SEIZOENSPRESENTATIE

Live
Barilla

B TOGETHER EVENT

Live

Let's talk