Kingcanary event agency
light

TNO 90 YEARS

Live

Wandel door 90 jaar TNO en beleef wat innovatie en technische intelligentie betekent en begrijp de waarde ervan — in onze geschiedenis en voor de toekomst.

Klant/opdrachtgever

TNO

Challenge

Ontwikkel en produceer het tweedaagse jubileumevent 'Towards Digital Life' in het World Forum. Een speciaal programma dat vanuit de geschiedenis van de organisatie naar de toekomst kijkt. Op de eerste dag ontvangt TNO 250 relaties en op de tweede dag meer dan 2000 medewerkers van TNO. Voor beide doelgroepen wordt het programma op onderdelen aangepast.

Ons concept

Gasten liepen bij ontvangst over een blauwe loper door de geschiedenis van TNO. De tentoonstelling verbeeldde levendig hoe TNO de afgelopen 90 jaar een centrale rol speelde bij de uitvindingen die nu nog steeds een belangrijke rol in ons dagelijks leven spelen. Op het inspiratiefestival deden de deelnemers mee aan workshops, verwonderden ze zich aan demonstraties en werden aan het denken gezet door uitdagende sprekers. Op het hoofdpodium nam Maaike Schoon het publiek mee in een dynamisch programma met onder meer Bas Haring en Victor Mids.

Jaar

2022
Fotografie: Nathan Reinds

Ander werk

NPO

SEIZOENSPRESENTATIE

Live
Barilla

B TOGETHER EVENT

Live

Let's talk