Kingcanary event agency
light

90 Years of TNO

Live

Explore the 90 year history of the Netherlands Organisation for Applied Scientific Research (TNO), find out what innovation and technical intelligence means and understand its value, both for our past and our future.

Client

TNO

Challenge

Ontwikkel en produceer het tweedaagse jubileumevent 'Towards Digital Life' in het World Forum. Een speciaal programma dat vanuit de geschiedenis van de organisatie naar de toekomst kijkt. Op de eerste dag ontvangt TNO 250 relaties en op de tweede dag meer dan 2000 medewerkers van TNO. Voor beide doelgroepen wordt het programma op onderdelen aangepast.

Our concept

Gasten liepen bij ontvangst over een blauwe loper door de geschiedenis van TNO. De tentoonstelling verbeeldde levendig hoe TNO de afgelopen 90 jaar een centrale rol speelde bij de uitvindingen die nu nog steeds een belangrijke rol in ons dagelijks leven spelen. Op het inspiratiefestival deden de deelnemers mee aan workshops, verwonderden ze zich aan demonstraties en werden aan het denken gezet door uitdagende sprekers. Op het hoofdpodium nam Maaike Schoon het publiek mee in een dynamisch programma met onder meer Bas Haring en Victor Mids.

Year

2022
Photography: Nathan Reinds

Other work

Stichting Edisons

PRESENTATION OF THE EDISON POP AWARDS

Live
Heineken International

GLOBAL SUPPLY CHAIN CONFERENCE

Live