Kingcanary event agency
light

SEIZOENSPRESENTATIE

Een seizoenspresentatie, sterker dan ooit. Met de nieuwe programmering in de hoofdrol.  

TNO 90 YEARS

TNO 90 Years, plenair.

Wandel door 90 jaar TNO en beleef wat innovatie en technische intelligentie betekent en begrijp de waarde ervan — in onze geschiedenis en voor de toekomst.

GLOBAL SUPPLY CHAIN CONFERENCE

Heineken Global Supply Chain Conference Plenair

Een intern evenement waarbij supply chain strategie en innovatie centraal staat, en waar elke gebeurtenis, hoe klein ook, kan leiden tot nieuwe contacten en verdieping van bestaande collegialiteit.

UITREIKING VAN DE EDISON POP AWARDS

Uitreiking van de Edison Pop Awards. Al jaren lang één van de toonaangevende award uitreikingen van Nederland.

Al jarenlang één van de meest toonaangevende award uitreikingen van Nederland produceren: scherp op een klassiek format, vindingrijk en creatief in de rest.

Opening Amsterdam Office

De opening van de nieuwe WPP-campus in het gerenoveerde Amsteldok door burgermeester Halsema. Een weekprogramma. Een uit-je-dak slotfeest.

Een goed feest. Een serie inhoudelijk uitdagende evenementen. En een officieel moment dat om vakmanschap en kennis van protocol vraagt.

VONDELPARK FESTIVAL 150 JAAR

Vondelpark festival 150 jaar, een publieksfeest voor iedereen.

Een jubileum in het Vondelpark. Met alle plezier, diversiteit en culturele versnaperingen die je je daar nu bij voorstelt. Met 50.000 gasten en 100% Kingcanary.

HEROPENING STEDELIJK MUSEUM

Heropening Stedelijk Museum in Amsterdam. Meerdere evenementen. Een cultureel programma, officiële opening en televisie uitzendingen.

Alle ogen gericht op hét museum van Nederland, in hartje Amsterdam. Een event voor en door Nederlandse cultuur.

COMMERCE WEEK

Commerce Week, de week waar de top 700 van Heineken Sales & Marketing elk jaar naar uitkijkt. Plenair, break-outs, workshops, diners, stands, broadcasts en een legendarisch slotfeest.

De week waar Heineken Sales & Marketing elk jaar naar uitkijkt. Plenair, break-out, interactie, diners, feest, stands, en broadcasting vanuit een volledig ingerichte locatie. En: een weergaloos slotfeest.

COMMERCE WEEK

Commerce Week, het meest besproken en toonzettende evenement voor Heineken Sales & Marketing. En dan online. Live broadcasts | on-demand viewing

Het meest besproken en toonzettende evenement voor Heineken Sales & Marketing. En dan online.

Let's talk