Kingcanary event agency
light

TNO 90 YEARS

TNO 90 Years, plenair.

Wandel door 90 jaar TNO en beleef wat innovatie en technische intelligentie betekent en begrijp de waarde ervan — in onze geschiedenis en voor de toekomst.

GLOBAL SUPPLY CHAIN CONFERENCE

Heineken Global Supply Chain Conference Plenair

Een intern evenement waarbij elke gebeurtenis, hoe klein ook, kan leiden tot nieuwe contacten en verdieping van bestaande collegialiteit.

VONDELPARK FESTIVAL 150 JAAR

Vondelpark festival 150 jaar, een publieksfeest voor iedereen.

Een jubileum in het Vondelpark. Met alle plezier, diversiteit en culturele versnaperingen die je je daar nu bij voorstelt. Met 50.000 gasten en 100% Kingcanary.

HEROPENING STEDELIJK MUSEUM

Heropening Stedelijk Museum in Amsterdam. Meerdere evenementen. Een cultureel programma, officiële opening en televisie uitzendingen.

Alle ogen gericht op hét museum van Nederland, in hartje Amsterdam. Een event voor en door Nederlandse cultuur.

UITREIKING VAN DE EDISON POP AWARDS

Uitreiking van de Edison Pop Awards. Al jaren lang één van de toonaangevende award uitreikingen van Nederland.

Al jaren lang één van de toonaangevende award uitreikingen van Nederland produceren: scherp op een klassiek format, vindingrijk en creatief in de rest.

Opening Amsterdam Office

De opening van de nieuwe WPP-campus in het gerenoveerde Amsteldok door burgermeester Halsema. Een weekprogramma. Een uit-je-dak slotfeest.

Een goed feest. Een serie inhoudelijk uitdagende evenementen. En een officieel moment dat om vakmanschap en kennis van protocol vraagt.

COMMERCE WEEK

Commerce Week, de week waar de top 700 van Heineken Sales & Marketing elk jaar naar uitkijkt. Plenair, break-outs, workshops, diners, stands, broadcasts en een legendarisch slotfeest.

De week waar Heineken Sales & Marketing elk jaar naar uitkijkt. Plenair, break-out, interactie, diners, feest, stands, en broadcasting vanuit een volledig ingerichte locatie. En: een weergaloos slotfeest.

COMMERCE WEEK

Commerce Week, het meest besproken en toonzettende evenement voor Heineken Sales & Marketing. En dan online. Live broadcasts | on-demand viewing

Het meest besproken en toonzettende evenement voor Heineken Sales & Marketing. En dan online.

LEADERSHIP CONFERENCE

Een leiderschapsprogramma dat verder gaat dan ’tot in de puntjes verzorgd’ zijn; vernieuwend, uitdagend, scherp en altijd een stap voor. Eerst online en daarna live In Dubai en Miami.

Een leiderschapsprogramma dat verder gaat dan ’tot in de puntjes verzorgd’ zijn; vernieuwend, uitdagend, scherp en altijd een stap voor.

ALL EMPLOYEE MEETING

Een all employee meeting voor 8.500 medewerkers vanuit de hele wereld. Een live event met plenair programma, diners en feestavonden.

Durf groot te denken. Dat moet ook wel voor een evenement voor 8500 medewerkers vanuit de hele wereld. Wild in creativiteit, zorgvuldig in productie en met een ijzersterk inhoudelijk programma.

Let's talk